TENTURE: nieuw behang met meerdere toepassingen

Tenture. Dat is de naam van het nieuwe behang van Wijd & Zijd Ontwerpers.


Worden uw wanden met Tenture-behang gedecoreerd, dan waant u zich direct in een heel andere wereld. Heel even bent u weer op uw favoriete vakantieplek of uw vrienden brengen u, terwijl ze fysiek niet bij u zijn, net op dat ene briljante idee. In een historisch museum in Harderwijk heeft men inmiddels ook een tentoonstellingszaal ingericht met Tenture-behang. Tenture-behang werkt inspirerend! 


Het kent inmiddels meerdere toepassingsmogelijkheden. Ook uw meubilair kunt u ermee decoreren. Of één of meerdere deuren. Tenture-behang is gemaakt van heel stevig, duurzaam vinyl. En bijkomend voordeel: het is afwasbaar.


Werkwijze

Het werkt heel eenvoudig. U stuurt ons een foto of een aantal foto’s van uw favoriete vakantiebestemming, van een dierbaar object of schilderij of een afbeelding van uw kinderen bijvoorbeeld. Aan de hand van dit beeldmateriaal doen wij een voorstel voor een ontwerp van het behang. Samen komen we tot het uiteindelijke dessin en zorgen ook dat uw wand, meubelstuk of deur behangen wordt.

NAAR 3 DIMENSIONAAL../Ontwerpers/3_dimensionale_vormgeving_wijdenzijd.html
HOME../Ontwerpers/Home.html
CONTACT../Ontwerpers/info_wijdenzijd.html
NAAR 2 DIMENSIONAAL../Ontwerpers/2D_grafisch_intro_wijdenzijd.html